Reklam Alanı

Wordpress 3.8.3 Yayınlandı

WordPress 3.8.3 sürümü Çıktı

Bakım ve Güvenlik dağıtımları

3.8.3 sürümü 2 açıklarını barındırıyor. Daha fazla bilgi için dağıtım notlarına bakın.

Yeni ve modern bir tasarım

































Modern estetik


Yeni WordPress başlangıç ekranı taze, düzenli tasarımı ile anlaşılırlığı ve basitliği kucaklıyor.




 Temiz tipografi

Open Sans yazı biçimi sade, arkadaş canlısı bir metin arabirimi ile hem masaüstü hem mobil görünüm için ideal. Hem de WordPress gibi açık kaynak kodlu.



























Arıtılmış kontrast

Güzel bir tasarımın okunabilirliği öldürmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Gelişmiş kontrast ve büyük, rahat tipi ile yeni tasarım okuması kolay, dolaşması keyifli bir hale dönüştü.


Her cihazda WordPress

Hepimiz internete farkı cihazlardan ulaşıyoruz. Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar — ne kullanırsanız kullanın WordPress uyum sağlayarak evinizde hissetmenizi sağlar.
Yüksek hızlarda yüksek çözünürlük

Yeni vektör tabanlı ikonlar ile WordPress hiç olmadığı kadar keskin. Piksellerden kurtularak sayfa yüklenme hızını da büyük ölçüde artırdık.




















Hassaslaştırılmış tema yönetimi
Yeni temalar ekranı tüm temalasınıza bir bakışta göz atmanıza olanak sağlıyor. Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var. Keşfet bağlantısına tıklayın. Daha sonra arkanıza yaslanın ve klavye ok tuşları ile temalarınız arasında gezinin.
Daha iyi bileşen deneyimi

Sürükle, sürükle, sürükle. Kaydır, kaydır, kaydır. Bileşen yönetimi yeri geldiğinde çok karmaşık olabiliyor. Yeni tasarım ile bileşenler ekranını çok daha iyi bir hale getirdik.
Büyük bir monitörünüz mü var? Var olan alanı kullanmak için bileşen alanlarını yan yana sıralayın. Tablet mi kullanıyorsunuz? Bir bileşene tıklayın ve eklensin.



























Yirmi Ondört, yeni bir magazin teması


Wordpress 3.8.3 



Hiç yorum yok