Reklam Alanı

IWatch'ın Yapımında Nike Yerini Alabilir

iWatch’un yapımında Nike da yer alabilir.

    Geçtiğimiz günlerde kendi adına çıkaracağı saati üretmeme kararı aldığını açıklamıştı. Kendi içerisinde küçülmeye giden Nike, bu seferde iWatch'ın yapımında yer alacağını açıkladı.

    Giyim üzerinde önde gelen firma, geçen gün kendi donanım alanın da küçülmeye gideceğini açıkladı.  Her ne kadar, Nike yetkilileri tarafından yapılan açıklamada FuelBand bilek konusunda çalışmalara devam edeceğini belirtmiş olsa da, donanım alanındaki çalışmalarını rafa kaldıracağını, başka firmalarla çalışacağı söyleniyor. Şimdilerde ise bahsi geçen firma Apple , çalışılacak donanım ise iWatch.

    Apple'nin yeni akıllı saati iWatch, ne zaman çıkacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak son aylarda internete sızan detaylara göre cihazın varlığı neredeyse kesinlik kazandı. Apple tarafından işe alımlarda en önemli katkıyı,Nike FuelBand’in geliştiricisi olan Jay Blahnik’in firmaya katılmasıydı.

    Blahnik'in geçtiğimiz aylarda Apple katılması, iWatch söylentilerinin hızla yayılması, Nike'ın kendi departmanını kapatması bu söylentilerin çıkmasına neden oldu. Nike'ın her ne kadar iWatch üzerinde etkisi henüz bilinmiyor ama, kesinleşen şu ki iWatch'ın yakında çıkacağı.

Hiç yorum yok