Reklam Alanı

Wordpress Sitesinde Olmazsa Olmaz Eklentiler Neler?

Birçok Wordpress kullanıcılarının sitelerinde olmazsa olmaz dediğimiz bazı eklentilerini derledik. İlk olarak Akismet adlı eklenti. Bu eklenti peki nedir? Eklenti sitenizdeki istenmeyen reklam içerikli yorumları (spam) size gerek duymadan istenmeyen klasörüne aktarır. Eklentinin çalışması için ise eklentiler bölümünden Akismet eklentisini aktif edip Akismet API anahtarını yazmalısınız.

Gelelim eklentilerimize. İşte en olmazsa olmaz eklentiler;

1-All In Seo Pack: Wordpress sitenizin arama optimizasyonu ( SEO ) için yararlı bir eklentidir. ( Yapımcı Sitesine Git! )

2- Wordpress Database Backup ( Veritabanı Yedekleme Eklentisi ) : Sitenizin veritabanı yedeğini alabileceğiniz eklenti. Mail adresinizi ayarlayarak yedeğiniz size ulaşmaktadır. ( Yapımcı Sitesine Git! )

3- Google XML Site Map: Arama motorlarında sitenizin daha iyi indekslenmesini sağlar. ( Yapımcı Sitesine Git! )

4- WP User Online : WP sitenizdeki online, üye sayısını gösteren eklentidir. ( Yapımcı Sitesine Git! )

5- Contact Form 7: Ajax tabanlı, CAPTCHA desteğine sahip bir iletişim formu eklentisi olan Contact Form 7, tek bir site üzerinde birden fazla iletişim formu oluşturan eklenti ( Yapımcı Sitesine Git! )

6- Broken Link Checker : Yazdığınız yazılarda verdiğiniz linklerin kaybolması anında size yardımcı olmaktadır. ( Yapımcı Sitesine Git! )

7-WordPress Copyprotect : Sitenizdeki içeriklerin kopyalanmasını engelleyen eklentidir. ( Yapımcı Sitesine Git! )

8- WP Touch: Bu eklenti sayesinde akıllı telefonunuzdan girdiğiniz anda siteniz mobil uyumlu olarak gözükecektir. ( Yapımcı Sitesine Git! )

9- WP e-Commerce : Sitenizin bir e-ticaret sitesi olarak hizmet vermesini istiyorsanız bu eklenti tam size göre. Eklenti sayesinde sitenize bir alışveriş sepeti eklersiniz. ( Yapımcı Sitesine Git! )

10- Buddy Press: Kullanıcıların üye olup giriş yapmalarını, profil oluşturup içerik oluşturmalarını sağlayan kısaca sosyal bir ağa çeviren eklentidir. ( Yapımcı Sitesine Git! )

Hiç yorum yok